Ondersteuning

Het kan zijn dat je geraakt wordt door de problemen die porno veroorzaakt bij alle generaties van nu. We willen je de mogelijkheid geven om ons werk te ondersteunen. Dit kan praktisch zijn met de gaven en talenten die je hebt, maar ook in gebed of financiëel. 

Als je praktisch of in gebed wil ondersteunen mag je contact opnemen via het contactformulier. Ook kun je met ons chatten via WhatsApp (zie icoontje rechts in de hoek). We maken graag kennis met je om te kijken welke rol bij jou past!

Gebed

Als Freehearted hebben we een kleine gebedsgroep die ons geestelijk ondersteunt in ons werk. Via een whatsapp groep worden gebedspunten gedeeld door de werknemers en bestuursleden. Dit kunnen praktische keuzes zijn die gemaakt mogen worden, of uitdagingen waar we voor staan. Wil je achter ons staan in gebed? Neem contact met ons op via het formulier of Whatsapp.

Geven

Naast gebed, is ook financiële ondersteuning iets wat ons helpt om ons werk te doen. 

We zijn op dit moment hard aan het werk om van Freehearted een stichting te maken met ANBI-status. Tot die tijd vallen we als project onder de ANBI-stichting World Outreach Network te Woudrichem. Giften aan ons kun je belastingaftrekbaar overmaken met onderstaande gegevens. Bedankt voor uw gift!

  • Naam: Stichting World Outreach Network
  • IBAN: NL91 RABO 0131 7367 36
  • Beschrijving: WON 011 Freehearted